Vacature Projectleider

Zet jouw gestructureerde brein in als Projectleider bij Vierwind!

Zet jouw sociale vaardigheden, ervaring en gestructureerde brein in om uiteenlopende projecten bij Vierwind te realiseren! 

Vierwind houdt zich sinds 1973 bezig met woningbouw, verbouw en onderhoud. Samen met 20 man werknemers heeft Vierwind al ruim 450 bouwwerken en ontelbare uit- en verbouwingen gerealiseerd.

Het werk als Projectleider is erg gevarieerd. Stap voor stap bereid je je eigen projecten voor. Het is natuurlijk erg fijn dat je het werk zelf voorbereid hebt tijdens de uitvoeringsfase. Je taken variëren van inkoop, werkvoorbereiding en uitvoering. Je maakt zelf digitaal of handmatig (detail)tekenwerkzaamheden voor de jongens. Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het technisch en financieel eindresultaat van de projecten.

En natuurlijk ook klantcontact! Als Projectleider heb je contact met allerlei mensen. Heldere communicatie tussen de klant, collega’s op kantoor en in het werkveld is erg belangrijk. Jij bent daar een ster in en kunt lastige technische vragen in Jip-en-Janneketaal beantwoorden.

Als beloning voor jouw inzet krijg jij van ons een uitstekend salaris, veel vrijheid en een gezellige en informele werkomgeving!

Ben jij benieuwd hoe werken bij Vierwind is of wil je direct kennismaken? Stuur Gerben gerust een berichtje via Whatsapp!

Als Projectleider bij Vierwind krijg jij het volgende: 

  • Je krijgt een uitstekend salaris naar leeftijd en ervaring!
  • Als alles goed gaat en jullie beiden tevreden zijn krijg je snel een vast contract.
  • Mogelijkheid om in teamverband en ook zelfstandig te werken.
  • Je komt te werken binnen een hecht en gezellig team waar je veel vrijheid en vertrouwen krijgt.
  • Elke vrijdagmiddag een borrel met het hele team!

Als Projectleider bij Vierwind neem jij het volgende mee:

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring.
  • Praktijkervaring is een pré!
  • Je hebt ervaring met Office365 en CAD tekeningen.
  • Je bent sociaal en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Duidelijk kunnen communiceren naar personeel en klanten is erg belangrijk.

Kom jij met ons kennismaken? 🤝

Ben je enthousiast geworden over deze functie. Neem dan contact op met Gerben Vierwind tel. 06-55333389, stuur je c.v. naar aannemer@vierwind.nl of stuur een berichtje via WhatsApp.

Heb je nog vragen over deze functie? Geen probleem! Je kunt je vragen altijd stellen aan Gerben via WhatsApp