Vacature Werkvoorbereider Bouw

Functieomschrijving

Ben jij als werkvoorbereider op zoek naar vrijheid en kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen een organisatie met informele sfeer en korte lijnen? Ben je bekend met Autocad en/of Revit? Dan lijkt een baan als werkvoorbereider bij Aannemersbedrijf M. Vierwind B.V. jou op het lijf geschreven. Wegens groei zoeken we namelijk een werkvoorbereider voor de woningbouw.

Wat ga je doen?

Je bereidt bouwprojecten voor van gunning tot oplevering en nazorg. Voor zowel onze eigen ontwikkeling als voor onze zakelijke en particuliere klanten. Jouw takenpakket is breed en omvat onder andere inkoop, de planning, en de (detail) tekenwerkzaamheden  van het project. Daarnaast ben je een belangrijke factor wanneer het om kopersbegeleiding gaat.

Organisatie:

Aannemersbedrijf M. Vierwind B.V. is een familiebedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar bestaat. We zijn specialist op het gebied van bouwen en verbouwen van woningen en utiliteitsgebouwen voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Samen met zo’n 20 collega’s hebben we zo al ruim 500 bouwwerken gerealiseerd en dat alles in de regio van Putten.

Het kantoorteam waar je onderdeel van gaat uitmaken bestaat uit een administratief medewerkster, de calculator, de uitvoerder en de bedrijfsleider.

Wat breng je mee?

  • Enkele jaren werkervaring
  • Kennis van Autocad / Revit is een pre en/of je bent bereid hier een opleiding voor te volgen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent organisatorische sterk en creatief in het bedenken van oplossingen
  • Woonachtig in de regio van Putten

Wat wordt je geboden?

  • Een fijne werkplek en een gemotiveerd team.
  • Een uitdagende en afwisselende functie met aanspreekbare projecten.
  • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket

Ben je enthousiast geworden over deze functie. Neem dan contact op met Gerben Vierwind tel. 06-55333389 of stuur je c.v. naar aannemer@vierwind.nl . Meer informatie vind je op onze website: www.vierwind.nl