verbouw en restauratie

Verbouwingen en aanbouwen zijn er in veel verschillende maten. Groot en klein. Aannemersbedrijf M. Vierwind B.V. weet dat iedere verbouwing uniek is en vindt het van groot belang om de klant te ontzorgen en maatwerk te leveren. In welk stadium wij ook betrokken worden bij de verbouwing, u kunt verwachten dat wij ons direct betrokken en verantwoordelijk weten.

We denken graag met u mee, zodat de verbouwing uw woongenot optimaliseert.  Wat wilt u precies bereiken en welke mogelijkheden zijn er? Wij kunnen u ondersteunen met onze ideeën, ervaring, voorbeelden en schetsen. Daarbij maken wij ook direct de kosten inzichtelijk. Met als uiteindelijk doel om uw woonwens te realiseren!

Vervolgens vindt het daadwerkelijk bouwproces plaats. (Indien nodig verzorgen we ook graag de aanvraag bouwvergunning).

Voordat het bouwproces begint zijn de tekeningen al bij ons bekend en worden uw kozijnen en/of trappen in onze timmerfabriek gemaakt. Bovendien heeft u tijdens het hele proces dezelfde bouwbegeleider die met u contact onderhoudt. Wij staan garant voor korte communicatielijnen en flexibiliteit.
Tijdens de bouw zijn onze ervaren timmerlieden en/of metselaars bij u aan het werk. Zij zullen in overleg met de bouwbegeleider uw droomaanbouw volgens afgesproken planning realiseren.