werkwijze

Het realiseren van uw wensen staat bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en reiken u graag nieuwe ideeën aan om samen met u tot het meest passende resultaat te komen. In het hele proces staan wij voor u klaar en zijn wij in alle werkzaamheden het aanspreekpunt. Van ontwerpen tot vergunningen en van tekeningen tot oplevering, wij zorgen er voor dat alles goed verloopt en u er op kan vertrouwen dat uw woonwens gerealiseerd wordt.

Hieronder vindt u de belangrijkste punten van onze werkwijze waarmee wij ons onderscheiden van andere aannemers.

1. Ontwerpfase en Kosten helder krijgen.

Het voorbereidingsproces

Op vrijblijvende en informele wijze denken we graag met u mee. Dit begint met het ontwikkelen, schetsen van uw wensen en dromen naar een concreet plan. Tijdens dit proces kunnen we zelf schetsen en tekeningen maken. Indien gewenst schakelen een architect in die aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een kleine ingreep of de bouw van een nieuwe woning, wij zijn er voor u. Dit proces is geheel vrijblijvend, de gesprekken kunnen bij ons op kantoor plaatsvinden maar wij komen ook graag bij u langs.

2. Vergunning Tijdens dit proces denken we niet alleen mee, we willen ook graag ontzorgen. Denk hierbij aan het aanvragen van de gewenste vergunningen –indien noodzakelijk- of eventueel een tijdelijk vervangende woning regelen.

3. Voorbereiding en het bouwproces zelf.

Korte communicatielijnen

Tijdens iedere project is een van onze projectleiders verantwoordelijk voor het hele proces. Hierdoor zijn de communicatielijnen met u kort en kunnen we erg snel schakelen.

Timmerfabriek

In onze eigen timmerfabriek maken wij zelf de kozijnen, trappen etc. Dit maakt ons flexibel en efficiënt in aanloop naar, maar ook tijdens, het bouwproject.

Metselploeg

Niet alleen het kantoor personeel is ervaren en breed georiënteerd is, maar ook het bouwpersoneel. We beschikken namelijk over onze eigen metselploegen. Hierdoor wordt het bouwproces erg efficiënt. De afstemming tussen timmerwerkzaamheden en metselwerkzaamheden verloopt soepel en er wordt op elkaar ingespeeld wat de efficiëntie verhoogd en de kwaliteit waarborgd. Dit is zowel het geval bij volledig nieuwe woningen als bij verbouwingen.

4. Nazorg

Tijdens het bouwproces nemen we regelmatig contact op met de opdrachtgever zodat er geen verrassingen ontstaan. De bouw is enkel geslaagd indien het bouwproces en de (ver)bouw succesvol is afgerond en deze net als het woongenot als fantastische wordt ervaren. Bovendien leveren we altijd uitstekende garantie.